AFB COMMUNITY

Tutorial Image Arrow @ Cursor

by - 1:53 PM

Assalamualaikum..

Sihat tak hari ni? okeh. Tutor yang seterusnye! Ngeeee.. Straight to the point ya! Nak belajar care buat arrow ko tu ade blink blink? Ade gambar muke UOLs? Ade text merapu ke? Nak tau care?

Ape? Aku nak ajar tapi aku tak buat? Ko ni, diam-diam suda. (sebna err, aku kurang paham la, tade expert kat seblah) huhu. tapi aku boleh tunjuk cikgu yang boleh ajar ko. TEACHER ERIN boleh ajar. Pi je kat belog cute die tu. Ish, geram aku tau tengok belog cute plus comel dia tu. Cam tau je aku minatgiloss pink. grrrr  =,= .


Header tak dapat. tuan empunye belog pon jadik lah .. ekekekeee ~~

Dah dah buang mase. Nak menuntut ilmu cepat la! Picit sini.

Credit to : Awek Cun (Erin)

Pena Comel N.N : Nak mintak expert tolong hapdet entri NN evriday boleh tak? wink (^_^)