Apr 5, 2011

Ape itu SAYS.MY?

Sekarang semua blogger dok tengah menjana income dengan Incik Nuffnang, Puan Affiliate HeartBeat!, Churpchurp.. Sekarang ni dengan SAYS.MY pulak?? Ape tu SAYS.MY?? Ade kaitan dengan Incik Nuffnang ke? Ade jual ape-ape lagi ke??

Eh, tak..tak.. Sebenarnye says.my ni macam churpchurp jugak.. Jana pendapatan dengan sebarkan diorang punye kempem.. Macam-macam kempen yang diorang buat, kita cume kene klik button share and then post la kat fesbuk and twitter korang..

Kat belog pon buleh share jugak.. Lagi banyak share and post, lagi banyak orang akan klik kat post tu.. Lepas tu, korang akan diberikan 20 sen untuk satu klik.. Kalo 10 orang klik tak ke da dapat RM1 da?? kalo darab dengan 10, 20 post?? Dah berape??

Tapi, beza says.my ni dengan Incik Nuffnang dengan HB!, says.my ni kene sampai RM100 baru dapat cashout.. So, kalau rajin mengshare and mengpost kempen-kempen yang disediakan.. Dapatlah korang cashout duit korang dengan segera.. kan kan kan!


Cara Mendaftar??




Klik je kat share.. Pastu, terus share kempen yang telah disediakan oleh SAYS.MY niii...

POST MENARIK DI SINI!!

4 comments:

  1. Cik Yana dah lama join. Masyuk gile. hahaha~

    Entry terkini: Blogger yang buat cik Yana tension!!!

    ReplyDelete
  2. huhuhu... baru due hari join.. boleh lah...masyuk gak..haha

    ReplyDelete
  3. nak wat gak lah.hehehe klu wat pkai 2 fb bleh x

    ReplyDelete
  4. kena bg mission 100% baru bleh start share ka..

    ReplyDelete

Salam Sayang Dari Saya, Mawar Assufi ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...