AFB COMMUNITY

Tutorial The Simplest Favicon

by - 9:27 PM

Assalamualaikum..
Entri baru malam ni ! heheh. pasal tutor-tutie kite ! ade newbie nak buat favicon? nn godek-godek tadi, nak try buat tutor favicon ni.. dulu ade dah buat tutor pasal ni dulu, cume agak complicated. tak sangka ade yang lebih senang jugak rupenye..

Ape tu FAVICON?

*
*
*
*
*
*

ala, gamba hok comel-comel kat atas tu.. apenamepontataulahh !


Jom tengok cara paling simple nak buat favicon ni..

Meh klik blog comel sang gadis ni.. aiyoo ! header pon tak bleh kopi ehh? penjagaan rapi ye nampaknye.. kihkih. okeh2 ! PICIT la blog FATIN SWIFT BLOG ni ! comel tuannye ! sangat comel ! jemput datang ehh!

Pena Comel N.N : NN tengah rajin nak review belog blogger lain ni.. Mane yang best, nak masukkan kat bloglist ! amacam? best tak? This tutorial for those yang mencari2 cara paling simple nak buat favicon. i've found it ! Sharing is Caring ~~

You May Also Like

2 Doakan Mawar AsSufi

  1. nk buat skrg! tengkiu yer tuan punyer blog ni...dh lama mencari cr nk bt favicon nih..like blog ni byk2! 10000000x LIKE!

    ReplyDelete

Salam Sayang Dari Saya, Mawar Assufi ^^,