Feb 10, 2012

Aku rindu nak bermadah pulak ! [ Madah Berpuisi - PUSARAN ]

Bila cik bunga mula membebel :

Assalamualaikum ..
eeh korang ? asal bukak blog aku je korang moody, asal moody je bukak blog aku ? tak suke ehh ? kalo tak suke bace , tak payah la bace . aku tak nak paksa korang . tapi, kalo buleh BACA jugak . wuahahaha . paksaan yang menindas . tak tak . tipu je . blog aku tak best cam blogger lain tapi entah kenape aku nak jugak buat entri merapu . kahakhaah ..

so, dengan semangat kemerapuan yang extra-melampau sekarang ni . nak upload video mase kitorang form 4 .. rindu korang la ngokngek . kihkihkih . *dushdushdush*




Sero nak undur masa, balik masa sekolah dulu .
## rindurindurindu ##


Pena Comel N.N : Free-free jemputlah intai page ni kayy . Banyak lagi video untuk korang taw. tata titi tutu ..

No comments:

Post a Comment

Salam Sayang Dari Saya, Mawar Assufi ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...