AFB COMMUNITY

Alhamdulillah .. Serius lega lepas paper LAW!!

by - 5:12 PM

Assalamualaikum ..
hai guys yang kat sana tu !
For those uitm student yang amik paper LAW tadi ? amacam ? seronok tak ? serius seronok sampai speechless kan ? tahu lama dah tu . ni lah subject yang aku rasa omaii omaii ! killer kau tahu . memang serius aku cakap sejarah SPM dulu pun 2,3 kali ganda senang jugak . *even sejarah tak penah pun dapat A+ . haha ! kalau korang minat membaca, boleh lah cakap .

kalau aku ? ummph ! memang tak terkata lah gamaknya 4 hari marathon selak paper law ni sampai nak terjegul biji mata baca nya . sekarang boleh dah lah say byebye to law240 . tapi, dont happy happy guys sebab nanti part 5, say hye hye balik . haha . malu tak ? malu tak ? baru nak kbaiiii kat subject law yang butul mencabar kewibawaan aku ni . tapi, sebenarnya tak ada lah payah sangat kalau baca sedari awal . **kalau SEDAR dari awal tak ape, ni dah nak nak final, baru sedari diri . haha . memang tak lah !

serius aku saluuttt dengan student law . kalau tak terburai otak kau nak hafal sectionsss bagai dalam buku tebal tebal korang beli tu, paling koman pun senget sikit lah otak tu . alaahaaiii, kalau lah aku jadi lawyer korang, jadi plaintiff pun belum tentu kes kau tu aku menang . memang kau pun rugi besar lah sebab give authority to the lawyer buruk like me . hewheww -_-"


mujur lah sempat curi assignment class lain semalam . haha . eh hellowww, mana ada curi, secara rasmi tau . secara rasminya kitorang dapat dari kawan kitorang . haha . kategori ciplak jugak ke ek ? haha .


ni muni punya kesakaian . bukan nak kepoh tapi .. eh, kau tengok la sendiri kami hidup bersama law tersayang . HIDUP LAW YANG KAMI SAYANGI ! haha . serius , tak nampak ke kesarkastikan aku kat situ ?

*--- krikk krikk krikk ---*


yang ni kemas sikit sebab aku yang sepahkan balik . kahkah . padan muka kau -- =_="


serius yang paling sepah . hahahaaa .. ayu punya .. hmm . tak penah nak kemas . hakkss . *gurauan dioffer .
*--- krikk krikk krikk ---* Maaf, tiada acceptance . oh pelisss !


Nampak tak tu .. lihatlah di situ, kesakaian terpendam aku sudah terserlah .. tiada keraguan ataupun was was , hanya kerakusan mencintai law memenuhi nafsu diri . hewheww . lepas ni astro kena buat cerita baru lah . tajuk dia ... --> OH MY LAW !

confirm sejuta kali confirm .. aku peminat setia cerita tu . tiada keraguan ataupun gharar apatah lagi ambigous . oh tak ! hanya ada certainty, tidak wujud istilah gharar, maisir and riba di sini . arghh ! merepek lagi.

NOTA MAWAR : okay lah ! seronok merepek hari ni . rasa puas je . jom beriadah . siapa nak main squash ? jom ! nanti aku ajar . aku 'pakar' squash . tak caya , adakukesah ?

wallaua'alam . Assalamualaikum ! chow !

You May Also Like

0 Doakan Mawar AsSufi

Salam Sayang Dari Saya, Mawar Assufi ^^,