AFB COMMUNITY

Bersamanya - Rindu!

by - 1:42 PM

Assalamualaikum ..

Haihaihai.. Diam tak diam almost 2  years and above aku kat Kelantan. Seumur hidup, this time and this place adalah yang paling jauh and yang paling lama aku jauh dari family. Tepat sekali. Dulu memang aku anak emak, manja gedik-gedik dengan mak bapak. Tapi, tu dulu. 8 tahun lepas. Zaman hingus leleh-leleh lap pakai baju dulu. Once masuk secondary school, alhamdulillah. Pengalaman mematangkan diri ini. Cewahh! Ayat kauu.

Masa sekolah lagi dah belajar to be independent cuma mungkin that time belum ada kekuatan untuk pergi jauh dari family. Lagi-lagi sambung belajar jauh sampai ke Pantai Timur ni haa. Masa first dapat result UPU tu, terkilan jugak sebab tak dapat dekat-dekat. Tapi, no hal. Sebab best friend aku since standard 2 pun dapat Kelantan. Until now, kami masih mampu bernafas di bumi Kelantan ni. Ohsem bukan? HAHAA. But, now she's a commandoo. But, i'm not. Bukan hidup aku.


Yes! This club. From 1st semester aku join this club. Then until now terikat lagi. HAHAA. Akan aku ingat dan kenang semua memori pahit manis pedih terluka kecewa dalam club ni. Setiap jenis manusia dalam kelab ni akan aku ingat termasuk dia. HAHAA. Aku tak harap lebih sebab kemungkinan aku akan try minta continue degree di UiTM Shah Alam saja. Atau mungkin rezeki di tempat lain. Kita tengok nanti. If satu masa nanti tak dapat sini and memang tokse pun. HEHEEE. Akan aku ingat korang sampai bila-bila.



I LOVE TAEKWONDO GTF :D 

Wallahua'alam and Assalamualaikum.. Next time nak story tentang my other family kat sini that is MUTAC. Okay, see ya!

You May Also Like

0 Doakan Mawar AsSufi

Salam Sayang Dari Saya, Mawar Assufi ^^,