AFB COMMUNITY

New Generation? What? MUTAC!

by - 9:52 PM

Assalamualaikum..


Ini last program yang kitorang anjurkan untuk MUTAC. MUTAC NEW GENERATION.

I am Amir's assistant. Lebih kurang PA dia giteww. Seriously terkilan sebab tak dapat join interview excos baru MUTAC. Pemilihan excos untuk pilihanraya juga tak. Kira markah untuk excos yang layak pun tak.



Masalah rumahtangga orang kata. Susah sikit nak keluar kan.. Husband tak kasi gitew. Choii! Presiden GTF suruh join demo ESKEP lagi for this sem. Disebabkan sem ni sem last aku( in sha Allah), Aku sanggup jugak terima pelawaan beliau. Aishh, dah 5 kali buat demo ni. Penat tau! Ceeaa, belagekkk :p

Nasib baik Pengarah Projek kita fahem kita. Abang Amir kita terbaikkk !

But, at least teringin jugaklah menyumbang untuk last program ni.


Hmm, nak buat apa ya. Nak buat apa ya.. Actually, tak banyak tolong amir pun dari segi fizikal. Cuma berkesempatan untuk menolong dari segi curahan idea saje. Tu pun, berape kerat sangatlah aku tolong dia. Kesian Amir :(   HEEE 
*saje nak buli dia

At last, tersangatlah memberi sepenuh komitmen dalam mengira peratusan markah calon-calon MTs and excos MUTAC ni. Rasa macam bertanggungjawab sepenuhnya je kalau MUTAC ada masalah. Sebab aku kira markah.


Arghh! Stress!


Walhal markah je pun. HAHA


Segala rahsia awak-awak semua akak tahu. Based on story tu semualah, kami memilih atau tidak memilih anda. But more on percent lah kan. Kan itu sistem yang digunakan..

Puahahaa! Time PHYSCO budak-budak ni memang best. Rugi tak tengok teruna dua orang yang tersingkir tu menangis. Aishh! Rugi betol tak phsyco kat luar!

Untuk mantan-mantan tu, tak payahlah terkejut sangat ikin berubah drastik macam tu sekali. Tak biasalah lembot-lembot macam uols.. >_<



Time to kira undian. Gila banyak! 500++ kott. Muntah hijau aku calculate semua tu. Nasib baik ada yang sudi membantu. Jasa kalian amatlah dihargai. Boleh tahan jugak woo undi rosak korang. Buatlah lagi lain kali ya!


Sempat lah jugak tidur 5,6 minit sesambil kira tu. Hikhokkkkk




Sempat lah jugak juling mata kan tengok nombor-nombor ni. Selalu tengok yang berjuta-juta, billion-billion. Tu yang tengok ratus-ratus ni sampai boleh juling kanan kiri. Tak biasa orang kata.

Woaa! Belaghooookk! Hikhookhikhokk






And finally.. Kamilah mantan-mantan yang telah menyerahkan tanggungjawab kami pada generasi baru pada 14 Disember 2013 lepas. Around 10 o'clock maybe. Aishh! Tak de pencatat masa ke?

Untuk adik-adik MTs and Excos baru MUTAC.. Congrats! Do your best for MUTAC! Buatlah sebaik-baiknya supaya mudah nanti untuk menjawab di akhirat sana. Same goes to us :)


I LOVE MUTAC FOREVER !


Rasa gembira bila ideas and arahan banyak digunapakaikan dalam last program ni. Rasa bahagia lepaskan tanggungjawab pada orang baru. Yeay! *jogetjoget


Wallahua'alam and Assalamualaikum ! Collect all the pictures of MUTAC .. :')

You May Also Like

0 Doakan Mawar AsSufi

Salam Sayang Dari Saya, Mawar Assufi ^^,