AFB COMMUNITY

JemahVangers at Taman Metropolitan, Kepong

by - 11:09 AM

Assalamualaikum.

Hai. Finally!


O yeay! 29th August 2015.

Weoll suka tau plan last minute and that plan jadik. Yeay! Haha. Haritu nak berbadminton sangat kan, sakit-sakit badan ni haa dah macam orang tua. HAHA


Location : Taman Metropolitan, Kepong.

Baru aku tahu. Idok lerr jauh benar dari Kota Damansara. Orang panggil ni Taman Layang-Layang juga. Sebab ramai gilaa orang main lelayang sini. Kawasan dia sangat lapang and rasa nak berbaring baringan saja di situ tanpa batasan. Eh ehh -_-




Ramai yang beriadah kat sini. Oh, rindu UiTM Machang (-_-) Zaman dulu aku sangat suka beriadah petang-petang bila tak ada class and tak ada KO. And that time fit gitew .. Laaa ni, gelebeh dah . Lemah lutut siap. Sakit pinggang, lemah longlai segala. Ececehh . HAHA



Vroomm ! JemahVangers here evelibadi ! Bak kata kawan aku, si Ain ni . Tak jemah lah kalau tak satu kereta, kan ! Hahaa


Well, 5 years dah. Sorang lagi ondewei ber-car-license ^_^




With si kumbang bodyguards . Hehh



Love the view ! SERIOUSLY ! Classic giteeww :)






Motif? After all, the pictures without gangguan pengunjung lain . AHAHAHA !


GIRLS DAY OUT kengkononnya . And yes ! Finally, all Jemah Vangers dapat bergabung meletopp. Paling tak lupa harini.

"Ceppat masuk Lin! Cepat! Tutup pintu!"
"Weh weh, Korang apahal weh?"
"Cepatlah masuk. Cepat!"
"Hah?! Apa ni. Kenapa ni?!"




All the four Jemahians kabut kabut berhimpit duduk belakang. Diibaratkan macam kena kejar dengan penyangak lepas tu lari masuk keta, lepas tu lock kereta lepas tu duduk dendiam. Krikk krikk.


And aku terkejut! Driver seat tak ada orang. Gelak menangis lah aku. Siapa nak drive! Haha. Penangan anjing liar. baq anggg.. Wakakaaa.



And dah jom balik. Nanti Jemah Syira nak pindah dah. Ikut laki dia .. Ehh ? :'D
GDO harini rasa macam Jemah Syira nak kahwin dah esok. So, outing as a single lady for the last time setelah lamanya perkenalan kita dari sekolah. Dari status single ke status wifey ke status mommy. Ceceyy :p

So, remember! Live update in 10 years later! Mihmihh



Assalamualaikum. Wallahua'alam.

You May Also Like

2 Doakan Mawar AsSufi

  1. Sooooo sweettt syikin! thankss! tggu la lagi 10 tahun akan dtg~ weeeeeee..

    ReplyDelete
  2. And yaaaa ! i memang suwitt ^^,

    That time, 32 y.o. Huhu. Kita tunggguuuuu ^^.

    ReplyDelete

Salam Sayang Dari Saya, Mawar Assufi ^^,