Senarai Peserta 1ST GIVEAWAY BY @ MAWAR ASSUFI ^_^

Assalamualaikum. Hai !

Latest update for 1st Giveaway by Mawar Assufi !
 

Alhamdulillah rasa bersyukur ada yang sudi join GA ni. Walhal aku semalam sangat busy, sangat tak dan nak check progress GA. By the way, no worries. Aku still akan check everyday cuma tak sempat nak cek & reply each one.





ANNOUNCEMENT!


GA masih lagi berjalan........... ^_^





Kat bawah ni aku update the latest awaks yang dah join 1st Giveaway by @ Mawar Assufi .

Nak tengok hadiah yang ditawarkan. TENGOK SINI :)  Nk join, TENGOK SINI :)


1. Blog babyshambles
2. miminadam
3. gadeez-dec
4. kak gojes
5. Syadiya Safiah
6. Coretan Miss Mimi
7. Ombak Bergigi
8. OPZZPINKY
9. BajuWarnaCoklat
10. MissWhiteRose
11. Lola Rash
12. Efa Othman
13. juraidahrahman
14. Untold Stories
15. Miss BaNu StoRy
16. ohmysecondblog
17. Riana Little Cuties
18. Cinta Hawaa
19. Yummycoklet
20. ibu ainul^alif
21. Jom Bercontest
22. Penaku Tajam Seperti Lidahmu
23. emyyyyemyyyy
24. Hadiah Bintang Jatuh -
25. akuainkausiapa (lady of zfa)
26. Qaseh Ku
27. eintan nurfuzie
28. The Rainbow of My World -
29. KisahPondok Kecil (KIV) - tak dapat buka >_<
30. akuhanyagadiskampung
31. Yang Baik
32. rencahkehidupan-maamieiqi
33. MASTURA AZIZ
34. Myemosaid
35. stnrsyfh
36. nasuha-itsmyessay
37. ceria selalu
38. Giveaway Blog - Ryn
39. blog santai-santai jerrr
40. Niena Annisa'
41. GA's Sections
42. www.mariafirdz.com
43. narumihuda
44. Emma's
45. Eira Aikawa
46. CIKLAPUNYABELOG
47. cahayanurlight
48. assdfkl_
49. duniamedanperjuangandiri
50. Azah Azarin
51. VitaminWawa
52. fififzah_(pearl)
53. Alamron Ilazahg
54. khatyaiman.blogspot.com
55. Syahidah Fadilah
56. Cik Yaanie





Yang berminat nak join tu.. Meh join lagi.. TENGOK SINI OKAY ! Takut-takut nanti dah lama, terlupa pulaa ^_^ #sisteruja. Hehee


#Sis mintak maaf andai ada nama yang terlepas pandang. Terima kasih.



GA CLOSED !

Salam ukhuwwah. Semoga Allah merahmati semua ya :)
Assalamualaikum & Wallahua'alam.

| Design to Create by @DwiNuriScarfs_|


Unknown
Unknown

A lifestyle blogger who is very passion in accounting field. Love hiking and wish to travel and explore a whole world. Still a newbie in hiking world but wishing to be serious to hike in future. In Shaa Allah.

15 comments:

  1. alhamdulillah nama saya ada :D #no5

    ReplyDelete
  2. aah, setting dkt schedule tu.. bt date 31 aug 2015

    ReplyDelete
  3. aah, setting dkt schedule tu.. bt date 31 aug 2015

    ReplyDelete
  4. kenapa saya punya KIV?
    xdapat buka ke Sis?

    ReplyDelete
  5. link page fb kat gambar dwinuri shawl.. kalau tekan tue direct ke fb...
    Instagram... br buat

    ReplyDelete
  6. Dear sis lightnur, already updated.. TQ for your participation . Hehe ^_^

    ReplyDelete
  7. baru perasan...mcm nma akk xde dlm senarai je..huhu

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,