AFB COMMUNITY

Trying is better than nothing.

by - 10:47 AM

Assalamualaikum.

Hai semua. Terimakasih admin @dwinuriscarfs_ ucapkan kepada bloggers yang sudi join 1st GA by @ Mawar Assufi ni.. Ini memang entry kilat sebab nak kena siapkan tudung-tudung yang masih dalam simpanan.


Dengan bekalan breakfast teh panas saja pagi ni, gigih aku siapkan tudung yang ada. So far, mostly nak try Bawal Smarties Plain. Material Dull Satin ada. Material Heavy Chiffon pun ada. Memang orang kata business is trying something new lah kan. Hahaa


Chaiyok! I believe Allah's promise ^_^





Nama @DwiNuriScarfs_ baru je bertapak dalam dunia perniagaan and seriously ramai yang tak kenal pun dengan nama ni. Tapi, terima kasih diucapkan kepada yang sokong GA ni.



Maaf sangat. Admin @DwiNurisScarfs_ tak sempat nak update latest name peserta yang join.. So, kejap lagi admin update okay.



Yang masih tak join 1st GA by @ Mawar Assufi ni, meh meh meh .. Cepat cepat ! Masih ada masa ni .. Dah cuti kan? Jom lah join, sama-sama meriahkan GA ni. Mari mari ! Hehee






Jom LIKE FB PAGE : DwiNuri Scarfs

Follow IG : Dwinuri Scarfs_



Eh eh, sempat pulak nak promote kan? Okay lah nak update nama kejap. Lepas tu sambung jahit. Salam merdeka! Salam satu Malaysia ! Hehe


Assalamualaikum. Wallahua'alam ^_^

You May Also Like

2 Doakan Mawar AsSufi

  1. Salam merdeka mawar..")

    betul tu, selagi tak cuba, kita akan tetap di tempat yang sama..")

    orang yang berani adalah org yg sentiasa mencuba..

    ReplyDelete
  2. yeee kak wawa .. Sy berani! Nak jadi berani .. TO achieve the aim. Hehe ! Over nyee >_<

    ReplyDelete

Salam Sayang Dari Saya, Mawar Assufi ^^,