Mar 20, 2016

REVIEW #2 PERFUME PEN SPRAY AL-REHAB 100% ORIGINAL TANPA ALKOHOL

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum. Salam Sayang semuanya. Harini Kin rasa positif sangat untuk berkongsi satu produk yang Kin tengah pakai dan In Shaa Allah akan terus pakai sebab dah tertawan hati luar dan dalam. Ciaaa sangat ayat Kin kan. Hehe

Siapa pernah dengar Perfume Al Rehab ?



PERFUME PEN SPRAY AL-REHAB

Perfume ini merupakan perfume yang available dalam bentuk pen yang simple yet nice. Apa yang Kin suka dengan perfume ini adalah haruman dia lain daripada yang lain. Lain daripada perfume yang pernah Kin guna sebelum ni.


Kalau sebelum ni lebih suka guna perfume Syahirah, Enchaunter, Rexona dan beberapa perfume yang lain-lain yang mana dibeli untuk test-test mana yang sesuai. Tapi at the end, Kin tertawan juga dengan perfume dari Islah Heart Shoppe.


Terpulang kalau anda katakan ini hadiah sponsor dari Islah Heart Shoppe daripada Seminar Dropship Bersistem Gaya Sifu ini pun. Tapi sejujurnya Kin dah tertarik dengan wangian ini. Kalau dulu Kin sembur perfume sekadar nak bagi wangi seharian saja kadang-kadang ragu-ragu boleh ke dak bawa solat ni. Tapi sekarang bila dapat tahu Perfume Al Rehab ini adalah adalah perfume asli 100% tanpa alkohol lagi suci. Memang Kin tak ragu-ragu dah pakai perfume ini masa solat. Plus minus haruman flavour Sandra ni betul-betul dapat merangsang minda Kin dan mood di pagi hari.


Ni Kin nak share sikit kenapa Pemilihan Perfume Yang Terbaik itu penting dalam hidup seharian. Sebabnya adalah :

  1. Menyegarkan diri dan merangsang sel-sel otak berhubung
  2. Memberi ketenangan dan ketenteraman jiwa seseorang
  3. Mengubah mood seseorang menjadi lebih tenang, positif atau kepada penyayang
  4. Sentiasa menjadikan diri sentiasa bertenaga dengan haruman yang tepat pada situasi
  5. Melambangkan kesucian dan kebaikan
  6. Pahala kebaikan kerana disukai oleh Allah SWT, para malaikat, para Rasul dan orang-orang soleh
  7. Menghindarkan diri dari pengaruh syaitan kerana syaitan tidak menyukai bauan wangi




Serius Kin cakap. So far, Sandra is the best perfume after all. Kin menjadi orang baru yang sentiasa positif dan sentiasa mahukan yang terbaik dalam kehidupan seharian. Semua gara-gara bau-bauan Sandra ni. Ini baru Sandra okay, yang lain belum try lagi. Haaaa..




Kalau dari segi penggunaan pula, Seminar haritu dah lepas dalam lebih kurang sebulan 2 ke 3 minggu. Tapi, separuh pun belum habis lagi. Maknanya kalau mengikut anggaran, dalam 3 bulan plus plus baru habis rasanya. Itu pun Kin pakai waktu pagi sebelum ke tempat kerja. Dan sembur lagi kalau perlu (kalau rasa masyem gitu. hihi)




Kin baru dapat tahu bahawa Islah Heart Shoppe ada lagi satu produk baru iaitu Habbatus Sauda Spray. Mungkin lebih wangi, who knows kan?





Rupanya anda pun cari Perfume yang sesuai tapi masih belum berjumpa lagi? Kin suggestkan anda semua try beli perfume dari Puan Insyirah. Beliau baik orangnya. Jangan tak tahu, anda juga boleh request nak buat as Doorgift atau hadiah buat orang tersayang juga. Boleh contact beliau di bawah :

Contact : 013 5944590
Facebook : Puan Insyirah
Instagram : Islah Heart Shoppe


Baca juga artikel :



6 comments:

  1. @yanie yusuf Wajib try ni awak :) Best best tak menyesal beli :)

    ReplyDelete
  2. @Eintan Nurfuzie Tepat ! hehe. Kin dah ada satu. Awak bila lagi? hehe

    ReplyDelete
  3. Mcm menarik je perfume bentuk Pen tu.. Tapi tulah nk beli selalu kena bau dulu takut-takut bau dia xberkenan pula nnti.. Saya suka perfume yg bau mcm vanilla ataupun yg mcm perfume Katty Perry, ada jual juga tak dlm bentuk Pen tu?

    ReplyDelete
  4. @Oh not so Pro Awak.. Saya tak pasti bau macam ketty perry tu macamana baunya. Kalau nak lebih detail boleh contact terus Puan Insyirah di 013 5944590 :)

    ReplyDelete

Salam Sayang Dari Saya, Mawar Assufi ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...