Aug 26, 2016

APA KATA MEREKA DENGAN FLORAL SKIRT YANG LABUH DAN CANTIK NI

Assalamualaikum. Hai Semua !


Kin terkejut amat tau bila terbaca komen dari customers tentang Skirt-skirt dari @nuriassyaurah_islamic ni. Macam tak percaya betul! Betul ke diorang cakap ni? Ke diorang ni sembrono saja komen? Tak boleh jadi ni. Punya kemas jahitan dan design cantik-cantik, plus berapa kali restock dah ni pun masih komen macam tu?


Pelik pelik !







Hihi. Amboi, ayatku begitu suspen kan? Hihi.

Ampun Ampun! Kin cuma excited sangat sebab semua customers puas hati sangat dengan skirt Floral yang cantik-cantik ni. Siap berapa kali nak repeat order sebab katanya tak puas pakai sehelai dua saja seminggu. Rasa macam nak pakai setiap hari. Nak tukar-tukar mudah sebab tu nak beli lagi ni. Alhamdulillah.

Kain yang selesa dan berbaloi dengan harga yang awak bayar, dear customers. No worries okay dear. Student universiti pun mampu beli sebab nak sangat dapatkan manfaat dari produk ini.



Ohya, HQ beritahu kita ada buat MERDEKA SALE ni. So, kita memang nak bagi harga less nak menangis tau. Kalau nak GRAB sementara kita guna harga promosi Merdeka ni, mai singgah IG :



Instagram :


Whatsapp :
+60142366915 


Janggah tangguh-tangguh lagi, takut stok skirt yang awak nak tu dah licin. Hihi. Jangan ada yang report kat HQ, stok habis pula. hihi



Baca juga artikel : 



No comments:

Post a Comment

Salam Sayang Dari Saya, Mawar Assufi ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...