AFB COMMUNITY

INI KERETA ALAF BARU. MOHON JANGAN TERKEJUT!

by - 6:32 PM

Bismillahirrahmanirrahim.


Raya kedua lepas, Kin baru on the way balik kampung di Sabak Bernam. Mula-mula masa drive tu tak perasan sangat depa dua ni. Bila depa lalu sebelah and berhenti masa lampu merah. Barulah nampak dan perasan yang ini kereta takdak bumbung. Haha


Bumbung mana bumbung bang :'D


Lalu saja kereta tu kat sebelah Kin, Wauu nampaklah antiknya. Tempat letak spedometer pun buat sendiri, cermin kemain lawa, ada tayar seketul acah-acah kereta kembara, lepastu pintu tak berapa nak tinggi. So, berdasarkan pemerhatian Kin. Kurang selamat lah sebab dah lah driver dia bawa laju sangat masa tu. Takut penumpang tu terbalik je. haha. Jalan tak berapa nak jammed sangat masa tu. So, bolehlah dia bawa 130km/hr. Haha





Kereta ni rasanya memang 100% renovate ni. Taktahu lah pula depa letak nama kereta ni apa. Hihi. Maybe depa ada join apa-apa pertandingan kut kan. Tapi, boleh ubah-ubah kereta sesuka hati eh? Entahlah Kin pun tak pasti boleh ke tak.


Asalkan depa bahagia. Kalau betul ada masuk pertandingan apa-apa, all the best naa. Semoga jumpa lagi :)



Baca juga artikel :


You May Also Like

2 Doakan Mawar AsSufi

Salam Sayang Dari Saya, Mawar Assufi ^^,