AFB COMMUNITY

PARUT PUDAR DALAM 2 MINGGU DENGAN AZANIS SCAR SERUM

by - 11:45 AM

Assalamualaikum. Hai !


Rupanya dah ramai yang tahu keberkesanan Azanis Scar Serum ni. Aku pernah nampak produk ni lalu dalam Instagram, tapi just tengok macam tu je. Tapi, alhamdulillah. Sebabnya, cepat atau lambat rupanya aku memang ditakdirkan untuk pakai Azanis Scar Serum ni. Hihi

Ohya, ini aku dapatkan dari Lazada Malaysia. Korang tahu kan Lazada Malaysia baru-baru ni ada celebrate ulang tahun ke 5 dah. So, aku pun dengan bahagianya mencuci mata lah kan. First time shopping kat Lazada, and and and Lazada bagi banyak betul diskaun. Rasa rugi tak grab! Tak sangka best juga shopping kat Lazada ni 😍 Spend lebih kurang RM150 saja tau tapi dapat 4 item. Oh my Gucci! Rasa rugi tak grab masa masa macam ni okay. So, tadaaa! Serum ni juga yang menarik perhatian aku.






Well. Aku baru pakai seminggu saja ni tau. The best thing is Azanis Scar Serum ni wangi macam Vanilla. Maybe sebab yang paling latest ni ada tambahan Cocoa Butter, so aku rasa macam tengah sapu marjerin kat muka. Cuma marjerin ni tak berminyak dan tak boleh makan. Hihi


Overall pakai best. Nora kasi 4.5 bintang. Ehh? Hihi Adalah sikit rasa seronok tu kan bila officemate tegur parut jerawat dah makin pudar. Lama weh aku simpan parut ni. Mungkinkah salah satu sebabnya adalah kerana Azanis Scar Serum? 😘


Siapa ada masalah parut kat sini?

  • PARUT JERAWAT?
  • PARUT LUKA DARI KEMALANGAN?
  • PARUT KUDIS?
  • PARUT DEMAM CAMPAK?
  • PARUT LEPAS BERSALIN?
  • TOMPOK-TOMPOK TAHI UNTA DI BADAN?


Berapa lama dah korang simpan? 10 tahun? 15 tahun? 20 tahun? 30 tahun?

Mestilah segan kan. Aku pun pernah rasa segan amat-amat sebab dalam akhir tahun 2016 memang muka aku teruk sangat sampai nak keluar rumah pun malu je. Sebab kulit muka aku sensitif, lepastu pori-pori muka selalu terbuka. Stres jangan cakap. Macam makanan rutin saja. Tapi, now aku dah jumpa produk muka yang serasi. Syukur alhamdulillah. Salah satunya, yang mempercepatkan proses pemudaran parut tu adalah Azanis Scar Serum ni juga.


KENAPA PATUT ADA AZANIS SCAR SERUM?

In Shaa Allah. Dengan izin Allah, ini kerana Azanis Scar Serum merupakan satu penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti korang! Dengan AZANIS SCAR SERUM, hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit korang. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat tau.

Walaupun dah 10 tahun korang simpan parut tu, in Shaa Allah dalam masa sebulan parut boleh hilang.

Sebabnya Azanis Scar Serum dah diformulakan untuk 2 kali lebih pantas dan efisyen dengan formula terbaru iaitu Vita-Cocoa Booster yang mempunyai gabungan istimewa iaitu 100% Vitamin E yang dirumus dari soya yang mengandungi lebih anti-oksidan & Cocoa Butter yang dikenali dengan keberkesanannya dalam mengatasi masalah parut.





BAGAIMANA AZANIS SCAR SERUM MAMPU HILANGKAN KESAN PARUT YANG LUAR BIASA?

Azanis Scar Serum memang dikenali sebagai serum hilangkan parut. Secara amnya, Azanis Scar Serum membantu untuk melembapkan kulit dan bertindak sebagai vitamin antioksidan yang mana ia akan memelihara sel-sel yang sentiasa terdedah dengan radikal bebas agar tidak rosak dan menyebabkan penuaan awal. Satu lagi kelebihan Azanis Scar Serum adalah merawat parut tidak kira parut jerawat, parut akibat kemalangan atau parut disebabkan kulit sensitif.


Formulasi ini direka khas, sesuai bagi jenis jenis kulit :-
  • KULIT BERMINYAK
  • KULIT BERJERAWAT BENGKAK DAN BERNANAH
  • KULIT KEMERAHAN (HYPERSENSITIVE SKIN)
  • MEREKA YANG MENGGUNAKAN PRODUK YANG MEMPUNYAI HYDROKUINON & MERKURI (Dek kerana kulit yang telah terhakis dan semakin menipis)

SIAPA YANG BOLEH AMALKAN AZANIS SCAR SERUM?

Lelaki dan wanita yang mempunyai masalah parut pada kulit walaupun kesan parut lebih 10 tahun pun boleh gunakan Azanis Scar Serum ini tanpa ragu-ragu. Azanis Scar Serum ini juga dapat membantu menyelesaikan masalah regangan kulit, warna kulit tidak sekata, penuaan kulit dan juga masalah kulit kering. Ia boleh diambil oleh setiap orang lelaki dan perempuan tanpa had umur.


AZANIS SCAR SERUM HALAL?

Pengilang Azanis Scar Serum telah mendapatkan kelulusan halal dari JAKIM. Korang boleh guna Azanis Scar Serum tanpa ragu-ragu! 

Best kan produk Azanis Scar Serum ni. Selain boleh pudarkan parut, boleh juga melembabkan kulit kita. Tak percaya? Cuba tengok mereka yang dah gunakan Azanis Scar Serum ni.









Sekarang ni dah ramai yang jual Azanis Scar Serum tau. So, bolehlah beli dari mana-mana agen yang berdekatan. Pastikan beli yang original tau. Now, diorang dah ada AZANIS ACNE BODY SPRAY. Bagus untuk korang yang ada jerawat kecil-kecil or besar-besar di belakang badan.


AZANIS SCAR SERUM (HQ)
WEBSITE : www.azanis.my
OFFICE NO : +6067621842
WHATSAPP : +60173853132


Baca juga artikel :

You May Also Like

8 Doakan Mawar AsSufi

  1. banyak yang dah cuba azanis scar serume ni kan...dan berhasil

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul3. Ramai sangat, dan feedback nya memang positif :)

      Delete
  2. Bagus juga ni.. kena rekomen kan kepada kawan saya yang banyak parut kurap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes. Bolehlah bagitau dekat kawan2 kan :)

      Delete
  3. Nampak sangat beza tue kalau tengok parut sebelum dengan selepas guna azanis scar serum ni. Terbaiklah! Alternatif untuk yang ada masalah parut yang agak teruk kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kak. Yg ada parut selulit lepas bersalin pun boleh guna :)

      Delete
  4. satu hari elsa nak try jugak nie! elsa dah lah banyak parut lama tau yang masih melekat dekat kulit elsa nie hmmmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa1 Boleh sangat nak cuba. Ramai dah agen Azanis ni :)

      Delete

Salam Sayang Dari Saya, Mawar Assufi ^^,