BERAYA DENGAN KOLEKSI SKIRT BUNGAJAMAL LIMITED EDITION DESIGN

BERAYA DENGAN SKIRT BUNGAJAMAL LE DESIGN | Dua hari sambut raya bermaksud dua pasang baju patut ada setiap kali sambut Syawal. Siapa macam ni? Baik mengaku! Saja nak tahu sebab kita bukan geng. Hihi. Tapi, nampaknya kali ni kena geng dengan korang lah sebab hati dah terpaut dengan Skirt BungaJamal Limited Edition ni. First time tengok pun dah jatuh hati, inikan pula dua, tiga kali tengok. Istighfar terus. Hihi

Korang tahu tak BUNGAJAMAL dan launched 5 koleksi terbaru yang betul-betul Limited Edition Series : SKIRT 100% TANPA JARANG DENGAN ROMAN CLASSIC DESIGN ! 5X ADVANCED TECHNOLOGY MATERIAL 
Skirt BungaJamal Pilihan Gadis masa kini. Siapa dah try?

KEISTIMEWAAN SKIRT LIMITED EDITION SERIES DESIGN NI?

| 5 SEBAB ORANG TERGILAKAN SKIRT BUNGAJAMAL |



1. CETAKAN BUNGA ROMAN YANG EXCLUSIVE

  • Corak yang unik dengan warna yang sangat menarik pastinya akan membuatkan korang tampak lebih manis & sopan hari raya nanti! Jangan terkejut kalau tahun ni tetiba dapat duit raya! Walaupun dah bekerja. Hehehe

2. TEKNOLOGI IMPROVED COTTON POLYESTER 
  • Bayangkan... Dengan teknologi Cotton Polyester yang baru ni, fabric yang digunakan kini 5x lebih lembut & selesa. Macam jalan dalam awan beb! Kain pun super sejuk, tak melekit langsung untuk pergi beraya rumah-rumah sedara 7 keturunan wei!
3. FULL LINING
  • Full lining ICE jersey membuatkan skirt BungaJamal 100% tanpa jarang untuk korang semua! Aktif sepanjang hari sambil kunyah tat nenas pun tetap selamat & tak nampak bayang-bayang kaki di balik skirt 
4. CUTTING DESIGNER
  • Cutting hasil tangan designer ni memang paling dicari-cari raya 2017! Potongan kembang beralun membuatkan anda lebih bebas bergerak tanpa batas. Nak kejar-kejar anak keliling rumah takde hal lah!
5. SIZE S-XL
  • Pinggang stretchable dari 24-34 inch yang memenuhi citarasa gadis S-XL. Yang penting pinggang dijahit dgn formula "tanpa gatal". Pakai skirt bungajamal berjam-jam sambil makan semperit depan tv pun pinggang tak gatal/pedih. Dah cuba sekali, silap-silap hari-hari nak pakai Skirt BungaJamal.

BUNGAJAMAL LIMITED EDITION : STILA SKIRT
 BUNGAJAMAL LIMITED EDITION : ORLA SKIRT
BUNGAJAMAL LIMITED EDITION : AUTUMN SKIRT
BUNGAJAMAL SKIRT : PLAIN BASIC TRIO

 ORLA & STILA SKIRT
Bukan setakat skirt cantik je yang korang akan dapat sebabnya BungaJamal ada offer yang best sampai korang tak pandang lain dah! Aku jamin! Hihi

1 HELAI LIMITED EDITION SERIES DESIGN : SKIRT 100% TANPA JARANG!

📦 FREE Poslaju Seluruh Malaysia
📦 FREE Discount Voucher dalam setiap parcel
📦 FREE Hadiah tajaan penaja untuk belian 2 helai ke atas!

Cepat booked sebelum terlambat. Kan nak beraya dengan skirt cantik lawo raya ni.
Rugi taw kalau tak berseri-seri dengan Skirt BungaJamal ni !
STOK BETUL-BETUL TERHAD !

INSTAGRAM : @BUNGAJAMAL.MY
DROPSHIP / DETAIL / ORDER : Whatsapp :+60142366915








Unknown
Unknown

A lifestyle blogger who is very passion in accounting field. Love hiking and wish to travel and explore a whole world. Still a newbie in hiking world but wishing to be serious to hike in future. In Shaa Allah.

4 comments:

  1. Lawanya yang aler hitam bunga kecik2 tu <3

    ReplyDelete
  2. Saya pun nak pakai baju tu raya ni. Raya ke tiga. Hahaha.


    Selamat hai raya dan jangan lupa main meriam buluh malam raya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wehhh lagi support main meriam buluh pulak. haha.

      Jaga-jaga diri tu. Jangan teruja sangat main meriam buluh okay. hihi

      Delete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,