Mawar Assufi
Mawar Assufi

A lifestyle blogger who is very passion in accounting field. Love hiking and wish to travel and explore a whole world. Still a newbie in hiking world but wishing to be serious to hike in future. In Shaa Allah.

6 comments:

  1. Enjoy lah student life selagi menjadi students ni. Kalau dh masuk dunia pekerjaan dah x jumpa dah dunia yg sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. So true! Kin dah kerja ni rasa beza sgt dengan student life masa diploma dulu. hehe

      Delete
  2. Hi mawar :)

    Mai jenguk sini.. Mungkin mawar tak perasan, hihi sbb tu mai nk ckp. Harap tak ambil hati.ehehehe.

    Afb list kat atas blog mawar tak appeared la :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sujud syukur ni. ALhamdulillah settle dah. Thanks awaksss.

      Delete
  3. huhu rindu je nak jadi student lagi hakhak! hai sis!

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/07/perbezaan-ios-dan-android.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,