Tutorial Link Image (Sidebar)

Assalamualaikum readers ~~

Sihat dop? before start tutotutie kite, NN nak tanye ni. korang ade nak promote ape-ape tak? BlogShop? Blog member? Any website yang korang nak suruh visitor korang go on?? Contohnye, macam nn. NN nak promote BlogShop nnNurplatinum's Muffin Blog.. nn ade letak kat sidebar blog. Korang ade nampak ni tak?


See? Ha.. bile korang tekan, korang akan terus pergi kat blogspot BlogShop nn tuh. So, gitu lah sebagai contohnye. Korang da ade idea? Good job. ^_^

Mule-mule, korang pegi kat (Design--Add a Gadget--Picture)..


Ha.. so, korang isi la ape-ape yang patot. Sebagai contoh, nn bagi tunjuk macam nn punye..




Pena Comel N.N : o yeah ! berhasil ? Tahniah !! senang2, buleh la nn singgah blogshop UOLs kan? hehe .=,=
Unknown
Unknown

A lifestyle blogger who is very passion in accounting field. Love hiking and wish to travel and explore a whole world. Still a newbie in hiking world but wishing to be serious to hike in future. In Shaa Allah.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,