Permohonan Sijil LCCI

:: KNOCK :: :: KNOCK :: :: KNOCK ::

Assalamualaikum.. Aku baru dapat tahu pasal permohonan SIJIL LCCI daripade cikgu add maths kesayangan aku.. ** Maaf! bekas cikgu saye! Huuu~~** Cikgu Nija ade cakap pasal sijil LCCI yang boleh dimohon terus daripada pihak LCCI okeh!

To : Ex-student yang ambik subject account mase SPM last year.. Yang nak mohon sijil LCCI terus tu boleh LIHAT SINI.. Harap dapat membantu..

Kepade sesape yang bingung code bape yang layak dapat sijil tu, sebenarnye kod 1 sampai 6 layak.. Korang sume layak tapi depends on 1,2,3,4,5 or 6 yang korang dapat.. Korang dapat bape? Aku dapat kod 2 je.. Mungkin ade problem kot.. BI aku B+ aje.. Diorang dok cakap qualification nak dapat kod 1 mesti dapat at least A- dalam MT, ACC, BI.. So, memandangkan BI aku B, rasenye tu la kot masalah nye..


Tapi, takpe.. Ni je yang aku mampu! Aku janji tak mo lagi dah main-main kat U <--kalo ade rezeki.. Aku tak mo lagi dah pisang berbuah due kali.. Insya-ALLAH.. AMIN!

Anyway, sebenarnye dulu aku minat ACC, sampaikan ACC dapat A.. Terus terang, memang aku tak jangka dapat ni.. Memang tiap kali exam OK, but tu sume tak menjamin SPM betul aku dapat A kan.. Pastinye soalan ACC SPM tahun 2010 sangat mencabar. Da la eksaited kemain nak jawab.. Last-last, aku down! Sedih giler.. Dorang buat meeting pasai jamuan akhir tahun pon, atoiatoi! serious takde mood.. Aku nak balik je!! Paper last buat aku down giler..


Tapi, tak sangka ACC dapat A, walaupun bukan A+, aku sangat-sangat lah bersyukur! So, sekarang just kene tunaikan puasa sunat 5 hari.. Sebab?? Aku da dapat 5A! Tak banyak mane pun, aku nak jugak buat.. Huhu..

Pena Comel N.N : Just imagine, yu guys! UOLZ dapat kejayaan yang disangka dalam hidup.. (trial same je ---->5A.. but, different in CHEMIST [got D!! SPM got B..])

Unknown
Unknown

This is a short biography of the post author. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus nullam quis ante maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec.

2 comments:

  1. salam, hye mawar sudi =)
    dulu kaan, saya dah buat dah pos ke alamat lcci tu . then sampai lah sekarang senyap je. saya spm tahun 2011. cemana ye? boleh ke mohon lagi sekali ? terima kasih.

    ReplyDelete
  2. @miss erda

    Saya rase dah reply jwpan ni kat blog awak dulu. Boleh lagi .. cer try contact direct dgn pihak yang uruskan sijil LCCI ni . hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,