AFB Lists

Nov 12, 2011

Outing kat OU ? jangan cakap meriahnye lah ..

Assalamualaikum ..
Maaf atas kesulitan yang sengaje disengajekan . aku mintak maaf. lame dah perap entri ni, tak menyempat nak mempublishkan entri ni haihh . (penggantian kata nn kepade aku. buleh kannn ?)

MOOD : happy yang amat . * teruja* ekekee ..
DATE : 26 Oktober 2011
PLACE : OU <- **satu utama . 


ye . kami gadis melayu terakhir . sile pilih *lelonglelong. buy 1 free 1. so suwit ~
itu kawan saya tau awak . syira-ain-aku-shikin-sue . ohsemm lah diorang ! i like to befriend with them ..


yang lagi ohsemnye . bestfriend aku mase tahun 6 dulu pon ade. dah lame sangat teringin nak outing dengan si gatal nii . kahkahkah. name beliaw tika maaz . taken maybe. she's pretty rite . kayy ! fine . i'm not . whateva , just wanna say "sape jemput kao weh? tengs so much . i love u more & more tika" .

mase jumpe tu terkedu kejap. *salamsalam, pipipipi, tanye khabar* then, mule la stat citer. lame derr tak jumpe. agak dalam 4 , 5 years la. "kao memey tak berubah. kite memey tak berubah. kao funny, aku lawok .. so suwit ~ kite memey seotak. hahaha"



lepas round2 kat OU. nak main boling, kuciwa lah . ramai sangat derr orang booking time public holiday cam ni. alahai .. due kali booking dah. tapi, nampaknye takde rezeki lah. kesian aku tau. kempunan terrr ~

so, selepas mengalami seribu kekuciwaan melampau, perut da putar radio evergreen. opera kott ! so, ape lagi merayau cari tempat makan.

fuhh ! sumpah penat . penat cari restoran. sebab ? sumpah full ! McD full - KFC full - Pizza full (pizza ade ke ?) , restoran ape ade ? lastly, aku try ushaaa sampai kat luar. pass banget ! ade tempat untuk rombongan kami beristirehat sementa. so, bincang punye bincang . ade lah pulak 'kwn2 utm syira' mai sekali. so suwit lah ajak ramai jejake pingitan tu. haha.

finally, da penat mencari. kami lapar. jujur aku yang lapar giler . kfine ! kami duduk and terus order. syira teman 'kwn2 utm' die cari surau. izinkan aku mention name jejake2 tu buleh ?
(atim, khairi, nabil & mr. taktau)


macam biase, diorang order . aku pon nak jugak ! menu standart aku --> "be ! nasi putih so, toye (tomyam) beef so, telur dado so . air, bagi sirap limau so . kayy abe . dats all." comelnye aku berbahaso kelate gitu. heheh.

** hayy . ni je yang mampu kayy .

** jemput makan

## sokayy . kirakira totaltotal jumlahjumlah . alhamdulillah.

hanya RM 108.50 je. murah bukan ?

Pena Comel N.N : Kalo ade rezeki kite outing lagi yerr . kfine ! minggu ni nak buat BBQ-ing. hopefully, ramai datang . AMIN. >MISSING U MAKE ME HAPPY<

4 comments:

  1. tak ingat dah ke orng kat sini..??..lalalallala

    ReplyDelete
  2. waaa..best kn spend time dgn kawan2.. a best moment kot.. :D

    ReplyDelete
  3. ikh : org tu byk scandal . xnk igt lahh .. >_< . cari pakwe baru ~~~

    ReplyDelete
  4. cinta siswi : sure ! kenangan ! apetah lagi bile dah besar2 cmni.. nk outing pon xbyk halangan sgt kecuali hlangan waktu tu..

    tak sume cuti sem date same.. haihh !

    ReplyDelete

Salam Sayang Dari Saya, Mawar Assufi ^^,