Ini secebis kisah ^_^

Assalamualaikum.


Rasulullah SAW bersabda, "Tidaklah seorang muslim menderita sakit kerana sesuatu penyakit melainkan Allah menggugurkan kesalahan-kesalahannya dengan penyakit itu, sebagaimana pohon yang menggugurkan daun-daunnya." [HR Bukhari, Muslim]









Read from the picture saja lah. Boleh kan? ^_^


Selalu orang cakap bila tak kena diri sendiri, pandai kasi kata-kata semangat kat orang. Pandai bagi nasihat siap. Dah terkena batang hidung sendiri, baru tahu. #padan muka


Terharu untuk mereka yang bertanyakan keadaan. Syukran :') Mintak izin nangis kejap ya. Sobs..


Alhamdulillah. Bukan chronic disease. Tak tahulah betapa hati ni minta dijauhkan sungguh-sungguh dari sakit pelik-pelik ni haritu masa kat ward.. After got the result of MRI test. I know what happen to me. So, lepas ni tak adalah boleh relax-relax tak angkat benda berat. Bukan tulang patah pun nak memantangkan aku untuk tidak berkerja berat-berat. Cuma kurangkan.


Boss siap cakap lepas ni tak payah dah angkat kotak-kotak tu. Suruh colleague je angkat. Hahaa. Heaven lah aku macam tu tiap bulan kannn.. #gelakciked. HUHUU



Nak selit sikit dekat sini. Nak minta maaf dekat Mr N tu. Sebab susahkan dia je.. Yelaa, pukul 6 pagi kau, wasep aku cakap pasal insurans tu. Mihmihh. Ingat cek taktau hang bangun pukul berapa? Pffttt ^_^ Sebab aku dah terjaga masa tu. Pukul 4.30 pagi. FYI, inilah salah satu kebaikan bagi aku kalau tidur hospital. Hari-hari boleh terbangun awal tanpa dikejut dengan bunyi gendangan kuali, jeritan mak sebagai halwa telinga subuh. Heee.



Assalamualaikum. Wallahua'alam.

Unknown
Unknown

This is a short biography of the post author. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus nullam quis ante maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,