AFB Lists

Aug 15, 2015

Hadiah 1st GIVEAWAY by @Mawar_Assufi

Assalamualaikum.

Rasa-rasa macam nak buat 1st Giveaway. Sempena first time dapat bersama-sama mak and partner set up company @DwiNuriScarfs_ ni.. Just GA kecik-kecik aje (^_^) Tak mampu nak buat grand-grand. Hehe..



And now niatnya nak bagitahu tentang hadiah 1st Giveaway by @Mawar_Assufi ni.


Untuk pengetahuan semua, ini first time aku buat buat GA, selalu join GA bloggers lain. Kali ini, dengan sokongan semua dan kekuatan dalam diri, berusaha juga untuk cuba nasib nak buat GA sendiri.. Rasa-rasa ada yang sudi join tak?


Hadiah sponsor dari founder @DwiNuriScarfs which is admin sendiri yang sponsor. Hehe



No worries lah, kalau lelaki yang menang, you boleh kasi your wife or adik or kakak or girlfriend pun boleh. Orrr your mom ? >_<




As per stated above, this 1st Giveaway by @Mawar_Assufi ini akan berlangsung selama 17 hari. Jika terdapat kesulitan, kemungkinan tempoh GA akan dilanjutkan. Semua bergantung pada situasi. Hehe

Dah macam pembaca berita. ^_^


So, tunggu apa lagi? Meh meh join! Simple taks to be done !









HADIAH PERTAMA (x1)

HADIAH MISTERI MENANTI ANDA  !!


HADIAH KEDUA



HADIAH KETIGA (2PAX)





HADIAH SAGUHATI
[Bantal hiasan Size Notebook]




Jom Jom Hebahkan kepada semua... ^_^

Pemilihan pemenang berdasarkan syarat yang ditetapkan (syarat yang simple!) dan atas pemilihan daripada founder @DwiNuriScarfs_ 



Semoga Allah merahmati semua ya :) Assalamualaikum & Wallahua'alam.

| Design to Create by @DwiNuriScarfs_|

7 comments:

  1. salam naurah nawarrah :D sedap name...akk datang menjenguk sini...btw, nk jugak join giveaway ni..tpi apa syarat2nya yer? :D salam kenal jugak yer :D thnkx follow akk :D jemput2lah jenguk 'rumah' akk kalau nk baca stori kitorang dekat Jerman sini :D

    ReplyDelete
  2. Wa'alaikumussalam kak aisya ibrahim :)

    Boleh nak join.. meh meh jom. hehe. terima kasih daun keladi sudi support kita.

    http://naurahnawwarah.blogspot.com/2015/08/1st-giveaway-by-mawarassufi.html

    Jemput ya.. <3

    ReplyDelete
  3. menariknya hadiah..
    InsyaAllah nanti join :)

    ReplyDelete
  4. Done join n follow

    http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/1st-giveaway-by-mawarassufi.html

    ReplyDelete
  5. salam, mawar.. Saba ada join tau give away nie..hadiah best la wak..kite support awk yer..dah like kt fb and follw your ig ;)

    http://sabarazali.blogspot.com/2015/08/1st-giveaway-bymawarassufi.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum.. fizah join yer.. :)
    done like fb n follow ig..
    http://fififizahresepi.blogspot.com/2015/08/1st-giveaway-by-mawarassufi.html

    ReplyDelete

Salam Sayang Dari Saya, Mawar Assufi ^^,