REVIEW CONTEST LYNK.MY 2015

Bismillahirrahmanirrahim.

Harini cukup bersemangat nak Blogwalking blog kawan-kawan yang dah tinggal jejak kat blog Mawar Assufi. Harini terlalu rajin nak singgah rumah sorang-sorang ni.

Sambil-sambil korang tinggalkan jejak tu. Nak bagitahu korang something ni. Korang pernah tak, tahu yang link blog korang yang panjang-panjang tu boleh dipendekkan sebenarnya?

In fact, bukan takat pendek tau. Short, simple and nice. Kadang-kadang reader bukan nak sangat tahu apa nama yang panjang sangat tu kan? Betui dakk?

Malam ni aku nak sharing something? Nak dakk? Nak dakk? *kenyit mata


Sebelum tu, pernah dengar LYNK.MY ?


Okay, teruskan membaca okay. Sebenarnya aku dah pernah dengar tentang LYNK.MY ni. Cuma belum sampai seru nak belek habis-habisan. Dan kebetulan MAMAYUE datang singgah. Nak dijadikan cerita. Terbuka pula pintu hati. Eceyy.


1. ADA APA DENGAN LYNK.MY ?

LINK.MY adalah medium paling tepat untuk korang yang tercari-cari website untuk memendekkan link blog korang bila nak blogwalking tu. Best kan servis macam ni? Siapa cakap tak best dalam hati tu. Nanti dulu ! Baca habis dulu, baru tahu LYNK.MY ni best ke dakk.


2. EFEKTIF KE LYNK.MY NI ?

Mohon bersabar. Jom teruskan membaca ilmu panas abad ini.


Nampak petikan di atas? Teruskan ..


Korang masukkan link blog korang yang korang nak jadikan pendek tu..


Bila Confirm ! Tekan LYNK.IT !


Then, LYNK.MY akan automatically generate korang punya link yang panjang tu. No worries, it safe ^^, Jimat masa .


3. BENEFIT LINK.MY

-- Of course, dapat pendekkan link blog korang ^^,
-- Kadang-kadang korang nak share something tapi tak nak obviously tunjuk link kan? Ya! Inilah tips dia !
-- Boleh jana pendapatan dari sini. Macamana? Bagaimana caranya? Jom baca yang seterusnya.


========================================================

Bagaimana nak mulakan?


Caranya Mudah. Daftar di LYNK.MY . Join Contest Review LYNK.MY ni. Pssttt, korang berpeluang memenangi wang tunai RM4000 tau. Wau! Bukan wang yang sedikit kan .. ^^,

Eksaited tau nak sharing dengan korang ni. Mana tahu ada rezeki kita bersama. Kekeee.

=========================================================

4. PAKEJ YANG LYNK.MY SEDIAKAN?


LINK.MY ini menawarkan dua pakej iaitu PUBLISHER dan ADVERTISER.

PUBLISHER - Korang akan dapat income daripada link yang korang pendekkan tadi dan share pada ramai orang.. Cara nak sharing, pihak LINK.MY ada terangkan di dalam website diorang.



ADVERTISER - Tiada yuran pendaftaran. Hanya modal RM10 untuk beriklan di sini. Jangan risau! Nak pulun berniaga kat sini pun okay. Tiada masalah. Aku pun nak try la juga nanti, nak letak iklan dekat sini.



Kalau masih kurang faham, jangan risau. LYNK.MY takkan abaikan korang ternganga-nganga. LYNK.MY dah sediakan channel bantuan buat korang..


Pun kalau masih tak faham lagi mengenai Contest LYNK.MY ni. Jangan risau. Makesure khatamkan video di bawah okay.




HADIAH MENARIK MENANTI KORANG !





FAST ACT FAST RESULT. Tagline Business Aku. hihii . Pinjam kejap.

Kalau berminat nak join CONTEST, Jom KLIK.SINI .. Usah tunggu lagi. Mulakan sekarang, korang akan tahu rasa berbaloi kenapa perlu join sekarang.


CONTEST OF 'WRITE A REVIEW'

27/10/15 - 27/12/15
(Contest Masih Berlangsung .....)


KLIK SINI UNTUK MENGUNDI

DAN DI SINI UNTUK MENGUNDI JUGA


Terima kasih daun keladi. Aku harap entry di Blog Dhaif ini dapat membantu korang yang masih terpinga-pinga nak mulakan dari mana. Dan bagaimana.

Anything boleh tinggal jejak naaa.. In Shaa Allah aku akan reply soon :)



|Qawiy Ya Qalbi |

Unknown
Unknown

A lifestyle blogger who is very passion in accounting field. Love hiking and wish to travel and explore a whole world. Still a newbie in hiking world but wishing to be serious to hike in future. In Shaa Allah.

27 comments:

  1. Assalamualaikum

    MYiDEAKiNi jalan-jalan dari kontes yang sama
    Anyway Good Luck yer...
    Contest Review Lynk.my 2015

    Jangan lupa klik ni juga yer--->LynkUNDI

    ReplyDelete
  2. menarik, siap ada bunyi-bunyian. saya pun join juga ;D

    ReplyDelete
  3. Tag; jom join ...
    http://jombercontest.blogspot.my/2015/11/segmen-carik-bloglist-blog-encik-kidal.html

    ReplyDelete
  4. Goodluck ye.. Dari segmen yang sama jugak.. Semoga bersaing he he

    ReplyDelete
  5. Goodluck ye.. Dari segmen yang sama jugak.. Semoga bersaing he he

    ReplyDelete
  6. @weschairs

    Amboiii bersaing haaa.. hhehee. All the best :)

    ReplyDelete
  7. Salam Mawar Assufi....salam perkenalan. Semoga sama-sama berjaya dalam Contest Review Lynk.my 2015

    Wassalam......

    ReplyDelete
  8. @kamil salleh

    Samaa.. Salam ukhuwwah. Semoga berjayaa jjugaa :)

    ReplyDelete
  9. Selamat bersaing dan semoga anda berjaya dalam contest review ini...

    ReplyDelete
  10. @Bin Muhammad

    Terimakasih.. Dan anda jugaa :) Semoga berjaya naaa..

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum... Salam perkenalan Mawar. Moga Berjaya dalam contest ni ya. Jemput singgah blog picisan saya..

    ReplyDelete
  12. Semoga berjaya sis..

    Salam perkenalan dari kak Aya..


    Jemput ke sini: CONTEST REVIEW LYNK.MY 2015

    ReplyDelete
  13. cantik..blog ini...salam perkenalan ya...dan semoga berjaya untuk contest ini ....Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,