GIVEAWAY BY ROS NORDIN

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum. Sekali lagi weekend ni Kin berhajat nak join Giveaway saja. Sebab weekend saja lah kita ada waktu lapang-lapang nak lepak-lepak rehatkan minda kan.

Kin telah di tag oleh Kak Liyana untuk sama-sama join Giveaway menarik ni. Thanks akak tag Kin. hihi

Jom sama-sama meriahkan Giveway Kak Ros. Hadiah juga menarik tau!



SYARAT :

  1. Follow Blog RosNordin & Instagram RosNordin.
  2. Buat entry "Giveaway By RosNordin"
  3. Copy link and backlink di banner tersebut.
  4. Letak link dan tulis hadiah yang pilihan.
TARIKH : 11/03/16 - 31/03/16


HADIAH PILIHAN : Kalau Kin memang tengah cari beg kosmetik pun sekarang, supaya senang nak simpan alat-alat kosmetik. Hehh, kosmetik sangat kan. Padahal mekap pun hampeh sangat. hihi. Tak kesah lah, kalau dapat beg kosmetik tu sangatlah best. Nak Nak Nak. Hehe


Ohya, dah jom. Sama-sama join Giveaway Kak Ros jom. Klik Banner Okay :)



Unknown
Unknown

A lifestyle blogger who is very passion in accounting field. Love hiking and wish to travel and explore a whole world. Still a newbie in hiking world but wishing to be serious to hike in future. In Shaa Allah.

7 comments:

  1. Thank you Kin sudi join GIVEAWAY by Ros Nordin =)
    Errr..lama akak tak singgah sini kan...hihihi

    ReplyDelete
  2. @ros nordin hehe.. memang agak lama kan :) Lama juga tak singgah blog akak. So, next time kene buat feveret ni. Baru boleh singgah selalu. hehe

    ReplyDelete
  3. singgah disini dari segmen yang sama.. salam perkenalan ye..:)
    done follow too.. :*

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/03/giveaway-by-rosnordin.html

    ReplyDelete
  4. singgah disini dari segmen yang sama.. salam perkenalan ye..:)
    done follow too.. :*

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/03/giveaway-by-rosnordin.html

    ReplyDelete
  5. @Hazrina Halim Haii awak. Saya nak pi jengah blog awak sat :) hihi Terimakasih sudi dtg :)

    ReplyDelete
  6. singgah dari segment yg sama http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/g-i-v-e-w-y-by-ros-nordin.html

    ReplyDelete
  7. Salam alaik, salam sejahtera.. datang berkunjung dari GA sama ^^
    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/2016/03/g-i-v-e-w-y-by-ros-nordin.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,