AFB Lists

Oct 13, 2016

SELESAI MASALAH RAMBUT GUGUR, BULU MATA DENGAN LOMA HAIR SERUM

Assalamualaikum Hai !

Kin nak tanya, korang ada masalah rambut gugur? Rambut nipis? Anak rambut nipis? Bulu mata jarang-jarang? Kening nipis? Dah try banyak produk pun masih sama juga? Tak pernah berhasil? Kadang-kadang tertekan kan? Kin faham perasaan tu sebab Kin pun ada masalah anak bulu mata nipis, anak rambut pun nipis juga sebelum ni. Tapi, kalini alhamdulillah. Allah izinkan Kin bertemu dengan produk serum bulu 100% original dari Mesir ni.

Eh, produk baru ke ni? Taklah. Ini produk dah lama dah. Cuma Kin saja baru jumpa produk ni sekarang ni. Hihi.




Alhamdulillah. Dah lebih seminggu pakai. Perubahan yang Kin dapat nampak adalah anak bulu mata. Kin memang try fokus pada satu tempat dulu. Sebab bila konsisten pada satu tempat, Kin dapat monitor kesan serum ni pada tempat tu. Haaa, bila dah betul-betul effective baru boleh share dengan kawan-kawan kan.


Jom baca manfaat Loma Hair Serum ni. Semoga bermanfaat untuk awak-awak :D


APAKAH LOMA HAIR SERUM?
Loma Hair Serum adalah serum penggalak pertumbuhan rambut atau bulu yang selamat digunakan dan memberi kesan seawal 7 hari hingga 300 hari. Selamat digunakan untuk apa-apa masalah rambut, bulu mata, kening dan juga jambang.

MANFAAT LOMA HAIR SERUM?
  • Memanjangkan dan melentikkan bulu mata secara semulajadi
  • Melebat dan menghitamkan kening
  • Membantu mengatasi masalah rambut gugur
  • Membantu merawat rambut agar kekal bermaya
  • Melebatkan jambang dan janggut bagi lelaki

KEBAIKAN LOMA HAIR SERUM
  • Berkesan dalam masa yang singkat
  • Formula yang selamat dan bebas bahan kimia atau parabens
  • Boleh digunakan untuk semua termasuk mereka yang mempunyai masalah mata  sensitif dan pemakai kanta lens
  • Senang digunakan atau menjimatkan masa. Guna sekali pagi dan sekali sebelum tidur.
  • Sebotol tahan sehingga 100 hari.




Alhamdulillah. Bila dah serasi ni barulah boleh kongsikan manfaat dengan kawan-kawan kan :D Sekarang Kin dah jadi Stokis sah Loma Hair Serum ni taw. Kin Stokis berdaftar di Kota Damansara, Shah Alam dan KL. Jangan risau! Nak beli online pun boleh. Kin juga buat online posting.




 Wah! Beruntungnya siapa yang dapatkan Loma Hair Serum ni dengan Kin taw!
Sebab ada SPECIAL !


Sebarang pembelian Loma Hair Serum akan mendapat :
  • FREE ITEM
  • FREE DISCOUNT VOUCHER
  • FREE POSTAGE / FREE OF CHARGE COD
  • EXTRA FREE GIFT FOR 2 ITEMS & ABOVE
  • FREE CONSULTATION



  


Next week Kin akan mula edarkan tester Loma Hair Serum ni. Kalau sesiapa yang berdekatan di area Kota Damansara. Boleh direct Whatsapp 014-2366915. Ada lebih 60 pcs Loma Hair Serum ni taw! Kalau nak kena cepat taw taw. Kin memang niat nak lebih ramai dapat manfaat serum rambut dan bulu ni. Sebab tu buat juga tester ni. In Shaa Allah boleh digunakan selama 14 hari. In Shaa Allah masa tu dah boleh nampak kesan jika anda konsisten amalkan. Dan baru boleh suggest pada saudara mara, jiran tetangga dan sahabat handai. Kan kan :)


Siapa area Shah Alam. Ahad ni Kin ada di Shah Alam. Contact nombor di atas kalau nak sebotol tester Loma Hair Serum ni okies darling! Much loves :D<3 br="">



Loma Hair Serum House | Pakar Melebat Rambut Dan Bulu Mata Anda!
100% Original Dari Mesir!

HUBUNGI : +60142366915






0 Kirim Doa Untuk Mawar Assufi:

Post a Comment

Salam Sayang Dari Saya, Mawar Assufi ^^,