MENGHITUNG DETIK-DETIK AKHIR RAMADHAN TAHUN NI BERSAMA BATERIKU.COM

MENGHITUNG DETIK-DETIK AKHIR RAMADHAN TAHUN NI | Detik ini alhamdulillah masih lagi di rumah. Rutin pun macam tahun-tahun sebelum ni, pagi raya baru bertolak pulang ke kampung. Baju raya pun tak siap lagi. Hihi. Keadaan ini memang kebiasaannya terjadi pada anak-anak tukang jahit. Haaa, akulah tu.

Tapi, ada tambahan sebab lagi tahun ni. Adik perempuan aku dah kerja, kerja pula dekat mall. So, nak tak nak kena tunggu semua dah ready baru kita balik. Ayah dengan adik lelaki aku dah balik dulu. So, yang tinggal kami 4 orang sajalah. Perasaan teruja nak menyambut raya tu makin lama makin kurang tapi cuba juga untuk eksaited! Hihi. Kita kena meraikan Syawal juga kan cuma tidaklah terlalu keterlaluan.

Gitew!


Baju-baju semua dah half way packed. Dah hantar kampung siap-siap dah, sebab ayah aku dah balik dulu kan. So, tumpang lah. Barang-barang yang biasanya aku bawa tak banyak sangat, tapi tahun ni memang sangat tak banyak. Serius!


Barang yang biasanya aku akan bawa adalah :

  • - Handphone
  • - Purse
  • - Alat mekap (Biasa je sebab tak reti mekap pun)
  • - USB Car Charger
  • - Diary (Sejenis yang obses menulis cerita hidup. Haha)
  • - Mini note book (Sejenis yang obses menulis sesuatu ikut mood jugak. Haha)
  • - Air mineral botol besar
  • - Toiletries
  • - Spare armsock dengan stokin (Takut hilang or basah)
  • - Buku untuk study (Walaupun 99.9% confirm takkan sentuh)
  • - Biobax (Fall in love dengan Biobax since selalu drive and selalu sakit tengkuk)
  • - Sweets and Asams


Aku beraya 2 hari je, then raya kedua petang kena balik KL balik sebab adik dah start kerja on 3rd day raya and and and aku naik cuti tu dah start final exam. Phew! Masuk tahun ni dah 2 tahun rasanya final exam masa raya. Hahaa, trend UiTM sangat! 


Aku yakin ada lagi antara korang yang belum pulang ke kampung halaman. So,korang tau tak sebelum kita nak mulakan perjalanan yang jauh dan mungkin akan mengalami kesesakan yang luar biasa dan mungkin kereta kita akan mengalami masalah-masalah yang tak diduga ni, kita kena servis kereta sebaiknya. Sebab itulah bateriku.com sentiasa ada untuk membantu korang yang memerlukan bantuan.


Pekerja yang cukup terlatih dan servis terbaik dari bateriku.com
FREE DELIVER CHECK INSTALL !

Bagaimana nak hubungi bateriku.com?

ALAMAT :
No. 17, Blok G Jalan Saujana Indah 10,
Taman Perindustrian Saujana Indah TTDI Jaya,
Seksyen U2 40150 Shah Alam Selangor, Malaysia

HUBUNGI : 
Toll Free : 1800-22-2324
  • Fax: +603 8745 0103
Whatsapp/WeChat/SMS :
Selangor/ KL/ HQ: 012-245 8027
Negeri Sembilan: 012-685 8727
Melaka: 018-202 6153
Johor: 019-699 8279
Pulau Pinang: 018-202 6019

E-MEL :
customersupport@bateriku.com

WEBSITE :

Unknown
Unknown

This is a short biography of the post author. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus nullam quis ante maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec.

7 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah sempat balik kampung dan dah selamat balik KL dah. hehe

      Delete
  2. wah.. bagus ni.. sebab dalam perjalanan jauh tak tau ape akan / bakal terjadi.. kan.. bagus2 ade service cani.. hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai kak Atie :) Semestinya bateriku.com.

      Delete
  3. Tak tulis lagi ke.
    Tertunggu tunggu entry baru.

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,